#ClujeanInvizibil

Cine sunt și ce am făcut pentru Cluj

Am 39 de ani, vârsta la care Boc devenea primar al Clujului, sunt IT-ist și luptător.

După terminarea facultății de Electronica si Telecomunicatii, la 30 ani m-am luptat să construiesc de la zero o firma de IT, am fost manager si am dat de munca la peste 50 de oameni care mi-au fost defapt parteneri.

#ClujeanInvizibil

La 24 ani am intrat în PNL, am fost consilier local până în 2020 când am ajuns președintele Autorității pentru Digitalizarea României, apoi, ca deputat liberal de Cluj, am fost șeful Comisiei pentru Tehnologia Informației și Comunicațiilor din Camera Deputaților.

Sunt un luptător invizibil. Nu ați auzit de mine, pentru că nimeni nu este lăsat în lumina reflectoarelor de tătucul Boc, Singurul care a adus fonduri europene în oraș, după cum singur se laudă.

Nu e adevărat.

M-am bătut ca la Cluj să avem 2 huburi de inovare digitală, m-am bătut ca zecile de milioane de lei ce vin odată cu crearea huburilor să ajungă în orașul nostru.

M-am bătut ca cele 16 milioane de lei pentru trasarea strategiei pentru Inteligență Artificială a României să vină la Cluj și strategia să fie gândită de Universitatea Tehnică a orașului nostru.

M-am bătut ca proiectul cărții de identitate digitală să vină de la Ploiești, la Cluj.
Acum sunt gata să mă bat cu Boc pentru primăria Clujului. Eu mă bat pentru noi toți, cei invizibili, el se bate să plece la un loc călduț și să lase orașul moștenire.

Cluj-Napoca nu se lasă moștenire.

#ClujeanInvizibil

Ai o sugestie? Vrei să faci parte din echipă? Sunt la un mesaj distanță!
    CONTACTEAZĂ-NE